· 

Wereldleiders?

"Het grootste debat ooit". 

We worden de laatste tijd doodgegooid met allerlei informatie rond de debatten om de Amerikaanse presidentsverkiezingen. de meeste mensen zullen, gezien het tijdsverschil, slechts samenvattingen gezien hebben rond deze slechte slapstick. Het heeft totaal niets te maken met toekomstvisie voor een groot land. Nee, het ontaard in een moddergevecht waar Geer en Goor jaloers op kunnen zijn. En wat schetst mijn verbazing? Men is in vele televisieprogramma's enthousiast en vooral ene Twan Huys kan zijn geluk niet op. Hij vertelt vol verve over het gedrag van de twee kemphanen tijdens de show, steekt zijn voorkeur voor miss Clinton niet onder stoelen of banken, maar denkt er niet over om de eerdere, zeer dubieuze, criminele activiteiten van deze vrouw op tafel te leggen. Hij staat te boek als een Cilnton-expert en moet die feiten kennen. 

Wij worden overspoeld met deze moddergooiers. En de Verenigde Staten zijn toch zo goed....! 

Zeg nou eerlijk. Als je al het nieuws even uit je hoofd kunt zetten en je kijkt naar optredens van Trump, Clinton en Putin. Wie maakt dan de beste indruk?

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0