· 

verkiezingen

Als je erop let wordt je er bijna onpasselijk van.

Voorbeeld:

In het radioprogramma van vandaag op radio 2 meldt een van de gasten dat het toch zo geweldig zou zijn als er een vrouw de Amerikaanse verkiezingen zou winnen. Daarna heeft ze het voortdurend over 'Hillary' en 'Bill' en over 'Trump'. 

In elk NOS journaal krijgt Clinton twee tot drie keer zoveel schermtijd dan Trump. Nergens wordt gezegd hoe corrupt Clinton is en hoe de FBI haar de laatste dagen het vuur aan de schenen aan het leggen is. 

Menigeen zegt: "Je moet er toch niet aan denken dat je zo'n vrouwenhater als president krijgt".... terwijl er aan voorbij wordt gegaan dat het alternatief een oorlogszuchtige vrouw is die de chaos in Libië op haar geweten heeft met als gevolg de migratiestromen hier in West-Europa! We worden gehersenspoeld waar we bij staan en bij velen werkt dat nog ook!! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0