· 

Vaccineren. EEN GOUDMIJN

In het eerste jaar van een kind. Het eerste jaar! Ja, dat jaar waarin het eigen immuunsysteem zich nog moet ontwikkelen spuiten we die kinderen al in tegen Difterie (4 keer!), Kinkhoest (4 keer!), Tetanus (4 keer!), Polio (4 keer!), Haemophilus influenza type b (4 keer!), Hepatitis B (4 keer!) en Pneumokokken (3 keer!). Ocharme zo'n kind krijgt dan ook nog die eerste vier genoemde ziektes ineens ingespoten. VIER ZIEKTES INEENS? Welk mens krijgt ooit vier ziektes ineens? En daar moet dat prille immuunsysteem zich tegen wapenen. Dat kan toch niet?

En bijna iedereen laat dat toe. Hoe meer ik er over nadenk, hoe moeilijker ik het kan begrijpen. 

We lezen vaak een etiket van een supermarktartikel om te kijken wat erin zit, maar een dokter vragen wat er in één zo'n spuit zit wordt niet of nauwelijks gedaan. Ja, we weten dat er iets van die ziekte in zit, maar die andere ingrediënten...? Dat kan toch niet schadelijk zijn voor mijn kind? De dokter zegt toch dat het goed is...

De grote farmaceuten die hier achter zitten hebben het in hun ogen heel goed voor elkaar. Voor die ellenlange bijwerkingenlijst die bij elke prik hoort, zijn zij niet verantwoordelijk. Ze kunnen dus niet aangeklaagd worden?! Ja dat is echt zo. En daarnaast kun je een nieuw vaccin ook zeer makkelijk in de markt zetten. De protocollen om een vaccin te testen zijn vele malen korter dan voor een gewoon medicijn. Laatst was er zelfs een vaccin op de vaccinatielijst (VS) gekomen na vijf dagen testen! In ons land staan er nu 22 prikken op de lijst waarvan er 8 cocktailprikken zijn. In de VS staan er al 72 op en er zitten er nog zo'n 100 in de pijplijn. Ongelooflijk, wat een goudmijn voor de industrie. Veel lucratiever dan een nieuw medicijn ontwikkelen. 

Begrijp me goed. Er zijn zeker vaccins die ziektes kunnen voorkomen, maar waarom spuiten we dat bijna meteen na een geboorte in dat kind? Waarom niet een paar jaar wachten? Hep B is pas van toepassing als je geslachtsverkeer hebt... en dat gaat meteen baf in dat kleine kind?

En dan die andere ingrediënten waarvan aluminium de grootste boosdoener is. Wat doen die met jouw gezondheid?

Vele, vele onderzoeken en statistieken laten zien dat o.a. autisme en allergieën veroorzaakt worden door vaccinaties, maar de lobby is sterk en deze onderzoeken verdwijnen in laden, of worden weer onderuitgehaald door 'eigen' onderzoek van de farmacie. Natuurlijk. Want voor hen is ook die 'bijwerkingentak' een enorme bron van inkomsten......!

Waar blijven de klokkenluiders uit deze geldslurpende bedrijfstak?

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0