Werk van na 2000

Het schilderij "Leven" (april 2023) en het schilderij "Life and friendship" (augustus 2023) worden op deze website omschreven onder de kop 'Nieuw'.

Ook vind ik het heerlijk om portretten rechtstreeks op de muur te schilderen zoals hieronder mijn kleinkind Tom. Sam, een van onze kleinkinderen in Zwitserland, was zelf spuitwerk van Banksky aan het maken. Daarom maakte ik een 'spuitportret' van deze tennisser.

Van mei tot oktober 2021 bezig geweest met een grote "Familie-muur". Een werk van 200x130 met daarop vier gekleurde banen, voorstellende de vier gezinsleden. Het geheel zit vol aanwijzingen over deze personen (in verschillende talen) en ook vol teksten (uit tarotkaart-legging) en symboliek. Tussendoor ook weer gebruik gemaakt van het zonlicht: blauwdrukken van (klein)kinderen.

Veel muurschilderingen met acrylverf van de laatste jaren. 

Hieronder in het Skipos-kantoor (stichting van 8 scholen in gemeente St.Michielsgestel): een kind bestijgt zijn levensladder. (model: Bor) Daaronder de recent geschilderde 'toekomstkijkers' op de muren van twee kantoren op de Angelaschool in Boxtel (modellen: Tom en Vik) en een afscheid van collega.

Het Tarot-labyrint is een schilderij acryl op karton. Elk vakje / luikje  (366 stuks) kon worden opengemaakt. Wanneer er een bezoeker bij ons kwam in dat schrikkeljaar, mocht hij een luikje openen en daarachter stond een dag van het jaar. Ik noteerde gegevens van deze persoon en vlak voor die bewuste dag kreeg hij van mij een fotokaart thuis gestuurd van dit schilderij met daarop geschreven een kaartlegging voor hem/haar.

Wil jij ook zoiets? Neem dan contact met mij op.